Bécsből utazunk

A Pozsony - schwechati reptér, vagy Bécs központ útvonal most még kedvezőbb áron érhető el a szlovák hitelesített autóbusztársasággal. Járataink naponta 20 alkalommal közlekednek mindkét irányba, válassza bármelyiket.

Utazzon most a hiteles szlovák szállítóval még kedvezményesebben, már 1 eurótól.
2017. július 22-étől a Forró jegyet / Hot ticketet csak azon a járaton lehet felhasználni, amelyre a jegy meg volt váltva.

Július 17-jétől érvényes menetrendünket >>ITT<< találja. A Pozsonyból Bécs központjába és a bécsi repülőtérre utazó közönségünk számára a jegyárak továbbra is változatlanok maradnak.


Az árhoz a következő előnyöket biztosítottuk:

 • ÚJDONSÁG - kiemelt poggyászbiztosítás 1000 euró értékig
 • ÚJDONSÁG - nyomtatott menetjegy nélküli utazás - elég, ha az okostelefonján vagy táblagépén elérhető a vásárlást követően megküldött e-mail a benne található QR kóddal, vagy a menetjegy azonosító számával
 • ÚJDONSÁG - kiemelt kedvezmény a családosok részése - 2 felnőtt és 2, 14 év alatti gyermek utazása esetén az egyirányú jegy ára összesen csak 12 euró, a menettértié mindössze 20 euró
 • korlátlan WiFi hozzáférés - kíváló minőségű nemzetközi kapcsolattal
 • frissítő - minőségi szlovák ásványvíz és ropogtatni való ingyen
 • napi sajtó (Plus 1 deň, Hospodárske noviny...)
 • magazinok (Slovak Lines magazin, Forbes...)
 • kézipoggyász - vigye fel az utastérbe és helyezze el az Önhöz legközelebb eső helyen, akárcsak a repülőkön
 • feladott poggyász - 2 darab feladott poggyász szállítása INGYENES. További újdonság, hogy a poggyászokat 1000 euró értékig csomagbiztosítással látjuk el
 • napi 20 járat - bármikor érkezzen, könnyen talál megfelelő járatot
 • kimagasló képzettségű személyzet - tanácsokkal és minőségi információkkal tudnak Önnek szolgálni a Slovak Linesszal történő utazása során
 • légkondicionált autóbuszok

Vásároljon Bécsbe jegyet
online mielőbb 

Jegyvásárlás

Önöknek köszönhetően létezik már ez a járat több mint 50 éve. Hálásak vagyunk a hűségükért, és most meg is jutalmazzuk azt! Több vonzó meglepetéssel is készülünk önöknek, hogy mik is azok, azt hamarosan eláruljuk.

A kényelmes utazás érdekében:

Az első járat Pozsonyból (Mlynské nivy autóbuszállomás) 4:00-kor indul, a schwehati reptérre 5:00-kor érkezik meg, tehát probléma nélkül eltudja érni a korai járatát. Gondoltunk az éjszakai reptéri közlekedésre is, ezért az utolsó autóbusz 0:00-kor hagyja el a schwechati repteret.

>>ZSEBMENETREND<< nyomtatása. 

Utazási tippek:

Lehetősége van egyirányú vagy kedvezményes menettérti jegy vásárlására. A menettérti jegy vásárlásánál megadja az indulás pontos dátumát és időpontját, a visszaútra pedig pontos dátumra szóló visszaút jegyet vagy OPEN jegyet vásárolhat.

Amennyiben a repülőgépe késett, az elővételben megvásárolt autóbuszjegy nem veszik el. Az érvényesség napján az adott útvonal bármely következő járatára felhasználható (amennyiben van szabad hely a buszon).

Amennyiben Ön Ligetfalun (Petržalka) szeretne kiszállni, ezt jelezze a járművezetőnek már a csomag leadásakor. A poggyászt úgy helyezi el, hogy a ligetfalui megállón gyorsan kivehető legyen. A buszmegálló frekventált helye ugyanis nem teszi lehetővé, hogy hosszabb ideig várakozzon ott az autóbusz.


Fontos információk:

Le- és felszállás:
WIEN HAUPTBAHNHOF, Hbf Wiedner Gürtel
A1-es leszálló peron Pozsony irányából
C1-es felszálló peron Pozsony irányába

Schwechati repülőtér
5-ös számú megálló Pozsony irányából
4-es számú megálló Pozsony irányába

Jegyvásárlás és -foglalás:
WIEN HAUPTBAHNHOF, Hbf Wiedner Gürtel
A bécsi Hbf Wiedner Gürteli Slovak Lines iroda és váróterem nyitvatartása
Munkanapokon                     7:30-tól 15:30-ig
Szombaton és vasárnap        7:30-tól 17:00-ig
 
Schwechati repülőtér
A repülőtér automatái a repülőtér nyitvatartási idejében állnak rendelkezésükre.

Válassza a jegyvásárlás legegyszerűbb és leggyorsabb módját, az ONLINE vásárlást a www.slovaklines.sk oldalon.