További osztrák úticélok

HAINBURG
A Pozsonytól kb. 10 km-re található kisváros híres festői utcáiról és középkori kapujáról, amely egyben a város szimbóluma is.  Egy órán belül vásárolhat olcsó és minőségi termékeket. Az élelmiszer, ruházat és drogéria széles termékskálájából választhat. Az utazás költségei megtérülnek a termékek árában.
Tudta, hogy minden év júniusában megrendezik a Középkori történelmi vásárt? Egyszer azt is nézze meg, megéri!

WOLFSTHAL
Nagy bevásárlást tervez, és Pozsonyban vagy a környékén él?Akkor ne habozzon, válassza járatunkat a szlovák határhoz közeli osztrák községbe, Wolfsthalba. Kedvezményes bevásárlásra nyílik alkalma, és nagyon kedvező áron visszük Önt el!

PARNDORF
Minőségi ruházatot vásárolna kiváló áron? Használjak ki kedvezményes járatunkat a Parndorfi bevásárlásra! Egy helyen a legkiemelkedőbb márkák és legnagyobb kedvezmények.
A bevásárlás  szerelmeseinek ez örök boldogság. Ne törődjön az utazással, mi biztosítjuk Önnek!

NEUSIEDLER SEE
Tiszta levegőre vágyik, és szeret túrázni?  A Fertő tó nemzeti parknál elbűvölő élményekben lehet része.
Fedezze fel a nyári természet varázsát a Slovak Lines járatával, amelyet a nyári szünetben indítunk a Fertő tóhoz. A vízi sportok, a turisztika, a kerékpározás vagy a nordic séta szerelmesei ne hagyják ki a Fertő tavat!

SEMMERING
Alacsony hőmérséklet, kedvező hóviszonyok, előkészített sípályák, remek síelési körülmények…és ezen felül utazás + síbérlet. Mindezt rendkívül kedvező áron kínáljuk!
A Slovak Lines minden téli hétvégén egynapos síelésre járatot indít az ismert osztrák SEMMERING – STUHLECK síközpontba, közvetlenül a sípályákhoz.

SCHLOSS HOF
A Schloss Hof-i vár nagyon közkedvelt a nyári és a téli hónapokban egyaránt. A látogató a barokk várkertben átélheti a 18. század hangulatát.
Kivételes esemény a Lovasparádé, és a hagyományos karácsonyi vásár, amelyek elvarázsolják Önt az egyedi, mesebeli hangulatukkal. Ki ne hagyja ezt a megismételhetetlen élményt, ami Pozsonytól mindeössze egy lépésre elérhető!