Utazzon velünk a bécsi koncertekre

Élvezze kedvenc előadóinak koncertjeit anélkül, hogy a közlekedéssel kéne foglalkoznia. Az autót nyugodtan otthon hagyhatja, ugyanis a Slovak Lines közvetlenül a koncert helyszínére viszi Önt, majd ugyanitt fel is veszi az előadás végeztével. Nem marad más hátra, csak hogy kiválassza az Önnek leginkább tetsző koncertet, melyhez a menetjegyet könnyedén és gyorsan vásárolhatja meg online rendszerünkön keresztül.

BRUNO MARS (2017.6.3.)


COLDPLAY (2017.6.11.)


GUNS N’ ROSES (2017.7.10.)


DAVID GUETTA (2017.7.29.)


GUANO APES (2017.10.29.)


JAMES BLUNT (2017.10.31.)


JAMIROQUAI (2017.11.15.)


ALICE COOPER (2017.11.27.)


Amennyiben van ötlete, milyen eseményre lenne még érdemes járatot indítani, kérjük ossza azt meg velünk e-mailben: marketing@slovaklines.sk.

Általános feltételek (Üzletszabályzat):

1, Csak a jegyen szereplő esemény nevével, és számával ellátott buszra szálljon fel.
2, Az autóbusz a menetrend szerint indul, amennyiben lekési az indulást nem jogosult a jegy árának visszaigénylésére.
3, Az autóbusz a menetrend szerint indul. Amennyiben az esemény a meghirdetettnél később ér véget, az autóbusz az utasok 75%-ának felszállása után 10 perccel indul. Amennyiben lekési az indulást nem jogosult a jegy árának visszaigénylésére.
4, A jegyek sztornózása, visszaváltása nem lehetséges, de a jegy átruházható más személyre, ilyen esetben a busz sofőrjénél ezt felszálláskor szükséges bejelenteni.
5, A jegy megvásárlásával igazolja, hogy tisztában van az Általános feltételekkel, és a menetrenddel, amelyet ezen oldalon talál.
6, Amennyiben az autóbuszon rongálás, vagy szemetelés történik, a helyreállítással járó költségeket az okozó személy köteles téríteni.
7, Az utazás alatt tilos a dohányzás, és a szeszes italok fogyasztása.
8, A jegyek az esemény előtt legkésőbb 24 órával vásárolhatók meg, annak érdekében, hogy a kellő kapacitást biztosítani tudjuk. Ezért kérjük, hogy a jegy vásárlását ne hagyja az utolsó napra!
9, A jegyek megvásárolhatók weblapunkon is: www.slovaklines.sk. A jegyek a buszvezetőnél nem vásárolhatók meg!