Autóbusszal a Bécs-Schwechati repülőtérre már 1 €-ért

POZSONY ✈️ BÉCS már 1€-tól

A Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér autóbuszjáraton most még előnyösebben utazhat! A Pozsony–Bécs vonalon naponta mindkét irányban 20 járat közül választhat. A legkorszerűbb autóbuszok Pozsonyból a Bécs-Schwechati repülőtérre minden nap 4:00 és 23:30 között óránként közlekednek.

Buszjegyek már 1 €-tól!

Időben történő online vásárlás esetén a Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér – Bécs központ járatra már 1 €-ért vásárolhat egyirányú buszjegyet. A Bécs/Schwechat repülőtér – Bécs központ járatra szóló jegyek árjegyzékét ITT találja. 

HOPIN TAXI

Nem kell azon törnie a fejét, hogyan juttatja el poggyászát a buszpályaudvarra vagy haza, vegye igénybe a HOPIN TAXI-t, amellyel mindössze 10 €-ért kényelmesen jut el otthonából a Schwechat repülőtérre vagy vissza. A 10 € értékű menetjegy Bécsbe vagy a Schwechat repülőtérre 5 € értékű buszjegyet és a HOPIN TAXI alkalmazásban felhasználható, 8 € értékű egyszeri taxiutat foglal magában. További információkat ITT talál.

Fizetés kártyával

A Schwechat repülőtérre vagy Bécsbe való utazása során nincs szüksége készpénzre. Buszvezetőnknél érintésmentes kártyás fizetéssel is vásárolhat buszjegyet. Utazzon kényelmesebben, és élvezze a Slovak Lines Pozsony – Schwechat repülőtér – Bécs vonalon közlekedő autóbuszokkal való utazás valamennyi előnyét.

Vásároljon gyorsan online jegyet a Schwechat (Bécs) repülőtérre

Jegyvásárlás

Gyors online jegyvásárlás 
a Schwechat (Bécs) repülőtérről

Jegyvásárlás

Előnyök a Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér – Bécs központ és vissza járaton

wifi iconmedia iconairplane iconparking icon
Wi-Fi kapcsolatFilmek & zeneGarantáljuk, hogy velünk időben megérkezik a repülőtérreParkolás Pozsonyban


Utazzon kényelmesen az egyedi formatervezésű autóbuszokkal, és vegye igénybe az utazást még kellemesebbé tevő, érdekes szolgáltatásainkat. A további nagyszerű előnyök mellett garantáljuk, hogy időben megérkezik a repülőtérre, kézi poggyászát karnyújtásnyira tudhatja az autóbusz fedélzetén, továbbá ingyenes biztosítást nyújtunk 2 darab útipoggyászra. 

ÖSSZES ELŐNY MEGJELENÍTÉSE

Fontos információk

down icon up icon tickets icon calendar icon
Leszállóhely Pozsony – Schwechat irányban, 5. sz. megálló Felszállóhely Schwechat – Pozsony irányban, 4. sz. megálló Jegyvásárlás online, a Mlynské Nivy pályaudvaron, a sofőrnél vagy a mobilalkalmazásban Tekintse meg az aktuális menetrendet ITT

 

Praktikus javaslatok a Schwechat repülőtérre való utazásához

  • Vásároljon előnyösebb árú kétirányú menetjegyet. Válassza ki az odaút pontos indulási dátumát és idejét. A visszaútra dátum szerinti menettérti jegyet vagy OPEN jegyet választhat.
  • Ha késik a repülője, az előzetesen megvásárolt menetjegye nem veszti érvényét. Azt az érvényesség napján bármelyik soron következő járatunkra felhasználhatja (feltéve, ha az autóbuszban van szabad hely).
  • Ha Pozsony – Pozsonyligetfaluban szeretne leszállni, erre már a poggyász berakodásakor figyelmeztesse a buszsofőrt. Poggyászát úgy helyezi el, hogy azt a Pozsony – Pozsonyligetfalu megállón gond nélkül kivehesse. A buszmegálló ugyanis a fekvésére és a gyakori járatokra való tekintettel nem teszi lehetővé a hosszabb állást.
  • Ha rendszeresen utazik a Schwechat repülőtérre, vásároljon előnyös heti vagy havi bérletet, amely nagyszerű árakat és további előnyöket kínál. Részletes információkat és az árjegyzéket ITT találja.
  • A Pozsonyi repülőtér – Mlynské Nivy pályaudvar – Schwechat repülőtér – Bécs járatra szóló menetjegy egyszerű vásárlásához vegye igénybe mobilalkalmazásunkat ITT.