Autóbusszal naponta 25 alkalommal a Bécs - Schwechat repülőtérre

POZSONY ✈️ BÉCS már 1€-tól

A Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér útvonalon naponta 25 összeköttetés közül választhat. A legkorszerűbb autóbuszok reggel 3 és este 22:00 között óránként közlekednek Pozsonyból a bécsi Schwechat repülőtérre.

Az első jegy ára 1 €!

Töltse le a Slovak Lines mobiltelefonos alkalmazását, regisztráljon, és az első jegyért csupán 1 €- t fizet. A Bécs/Schwechat repülőtér- Bécs Városközpont vonalra érvényes jegyek teljes árjegyzékét ld. ITT

HOPIN TAXI

Ne törje a fejét, hogyan jut el a Buszállomásra. Vásároljon jegyet a honlapon keresztül, beleértve a HOPIN TAXI szolgálatot. Az autóbuszjegy árához 5 € felárat fizet, melynek fejében egyszeri, 8 € értékű kedvezményt kap a HOPIN TAXI taxi szolgálat alkalmazás igénybevételére. További részletek ld. ITT.

Fizetés bankkártyával

Útban a bécsi Schwechat repülőtérre nem lesz szüksége készpénzre. A buszvezetőnél is bankkártyája segítségével, érintésmentesen válthatja ki jegyét.

Vásároljon gyorsan online jegyet a Schwechat (Bécs) repülőtérre

Jegyvásárlás

Gyors online jegyvásárlás 
a Schwechat (Bécs) repülőtérről

Jegyvásárlás

Előnyök a Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér – Bécs központ és vissza járaton

wifi iconmedia iconairplane iconparking icon
Wi-Fi kapcsolatFilmek & zeneGarantáljuk, hogy velünk időben megérkezik a repülőtérreParkolás Pozsonyban


Utazzon kényelmesen az egyedi formatervezésű autóbuszokkal, és vegye igénybe az utazást még kellemesebbé tevő, érdekes szolgáltatásainkat. A további nagyszerű előnyök mellett garantáljuk, hogy időben megérkezik a repülőtérre, kézi poggyászát karnyújtásnyira tudhatja az autóbusz fedélzetén, továbbá ingyenes biztosítást nyújtunk 2 darab útipoggyászra. 

ÖSSZES ELŐNY MEGJELENÍTÉSE

Fontos információk

down icon up icon tickets icon calendar icon
Leszállóhely Pozsony – Schwechat irányban, 5. sz. megálló Felszállóhely Schwechat – Pozsony irányban, 4. sz. megálló Jegyvásárlás online, a Mlynské Nivy pályaudvaron, a sofőrnél vagy a mobilalkalmazásban Tekintse meg az aktuális menetrendet ITT

 

Praktikus javaslatok a Schwechat repülőtérre való utazásához

  • Ha késik a repülője, az előzetesen megvásárolt menetjegye nem veszti érvényét. Azt az érvényesség napján bármelyik soron következő járatunkra felhasználhatja (feltéve, ha az autóbuszban van szabad hely).
  • Ha Pozsony – Pozsonyligetfaluban szeretne leszállni, erre már a poggyász berakodásakor figyelmeztesse a buszsofőrt. Poggyászát úgy helyezi el, hogy azt a Pozsony – Pozsonyligetfalu megállón gond nélkül kivehesse. A buszmegálló ugyanis a fekvésére és a gyakori járatokra való tekintettel nem teszi lehetővé a hosszabb állást.
  • Ha rendszeresen utazik a Schwechat repülőtérre, vásároljon előnyös heti vagy havi bérletet, amely nagyszerű árakat és további előnyöket kínál. Részletes információkat és az árjegyzéket ITT találja.
  • A Pozsonyi repülőtér – Mlynské Nivy pályaudvar – Schwechat repülőtér – Bécs járatra szóló menetjegy egyszerű vásárlásához vegye igénybe mobilalkalmazásunkat ITT.