Autóbusszal Bécs központjába már 1 €-ért

POZSONY ✈️ BÉCS már 1€-tól

Most még előnyösebb áron veheti igénybe a Bécs központjába közlekedő autóbuszjáratunkat! A legkorszerűbb autóbuszok naponta mindkét irányban 20-szor közlekednek Bécsbe. Pozsonyból Bécsbe 4:00 és 23.30 között óránként indulnak a járatok.

Buszjegyek már 1 €-tól

Időben történő online vásárlás esetén a Pozsony–Bécs vagy Bécs–Pozsony járatra már 1 €-ért vásárolhat egyirányú buszjegyet. A Pozsony – Bécs-Schwechat repülőtér – Bécs autóbuszjárat árjegyzékét ITT találja.

Wien ticket

Hogy minél több mindenre jusson ideje Bécsben, vegye igénybe az előnyös Wien ticketet. Egyetlen buszjeggyel utazhat Pozsonyból Bécsbe és vissza, sőt egész nap Bécs tömegközlekedési eszközein is. További információkat a Wien ticketről ITT talál. .

HOPIN TAXI

Hagyja otthon az autóját, és a buszpályaudvarra vagy haza vegye igénybe a HOPIN TAXI-t, így mindössze 10 €-ért kényelmesen utazhat otthonról Bécsbe vagy vissza. A 10 € értékű menetjegy Bécsbe vagy a Schwechat repülőtérre 5 € értékű buszjegyet és a HOPIN TAXI alkalmazásban felhasználható, 8 € értékű egyszeri taxiutat foglal magában. További információkat ITT talál.

Fizetés kártyával

Buszvezetőinknél érintésmentes kártyás fizetéssel is vásárolhat buszjegyet. Utazzon kényelmesebben, vásárolja meg buszjegyét a sofőrnél készpénz nélkül, és élvezze a Slovak Lines Schwechat repülőtérre vagy Bécsbe közlekedő autóbuszjáratainak minden előnyét.

Vásároljon gyorsan online jegyet Bécsbe

Jegyvásárlás

Gyors online jegyvásárlás Bécsből

Jegyvásárlás

Előnyök a Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér – Bécs központ és vissza járaton

wifi iconmedia iconrefreshments iconparking icon
Wi-Fi kapcsolatFilmek & zeneFrissítőkParkolás Pozsonyban


A Slovak Lines Pozsony–Bécs járatán egyedülálló formatervezésű autóbuszokkal, kényelmesen utazhat, utazását pedig érdekes szolgáltatásokkal tesszük még kellemesebbé. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően kapcsolatban maradhat a világgal, az autóbuszban kisebb frissítő várja, a légkondicionáló megszabadítja a nyári hónapok hőségétől, és amennyiben heti vagy havi bérlettel rendelkezik, bécsi utazása során ingyen parkolhat közvetlenül a Mlynské Nivy pályaudvaron. 

ÖSSZES ELŐNY MEGJELENÍTÉSE

Fontos információk

down icon up icon tickets icon calendar icon
A1-es leszállóhely Pozsonyból Wien Hauptbahnhof, Hbf Wiedner Gürtel C1-es felszállóhely Pozsonyba Wien Hauptbahnhof, Hbf Wiedner Gürtel Jegyvásárlás online, a Mlynské Nivy pályaudvaron, a sofőrnél, mobilalkalmazáson keresztül, a Slovak Lines Hbf Wiedner Gürtel-i irodájában* Tekintse meg az aktuális menetrendet ITT

 

*A Slovak Lines Hbf Wiedner Gürtel-i bécsi várótermének és irodájának nyitvatartási ideje:
Hétfő – péntek: 7:30 – 15:30
Szombat – vasárnap: 7:30 – 17:00

 

Praktikus javaslatok bécsi utazásához

  • Ha rendszeresen utazik Bécsbe, a legelőnyösebb jegyárakat a heti vagy havi bérlet kínálja. További információkat és az árjegyzéket ITT találja.
  • Ha rendszeresen, de nem túl gyakran utazik Pozsony és Bécs között, vásároljon 10 járatra szóló jegycsomagot mindössze 38 €-ért. Az utas nevére kiállított jegycsomag a kiállítástól számított egy évig érvényes. A jegycsomag a Mlynské Nivy pályaudvaron vagy a buszsofőrnél vásárolható meg.
  • A Pozsonyi repülőtér – Mlynské Nivy pályaudvar – Schwechat repülőtér – Bécs központ járatra szóló legegyszerűbb jegyvásárláshoz vegye igénybe mobilalkalmazásunkat ITT.