Autóbusszal Bécs szívébe napi 18 alkalommal

POZSONY ✈️ BÉCS már 1€-tól

Vegye igénybe a Pozsony - Bécs Városközpont járatot, amely naponta 18 alkalommal közlekedik mindkét irányban. A járat naponta, reggel 4.00 és este 23 óra 30 perc között közlekedik.

Buszjegyek már 1 €-tól

Töltse le a Slovak Lines mobiltelefonos alkalmazását, regisztráljon, és az első jegyért csupán 1 €- t fizet. A Bécs/Schwechat repülőtér- Bécs Városközpont vonalra érvényes jegyek teljes árjegyzékét ld. ITT.

Wien ticket

Hogy minél több mindenre jusson ideje Bécsben, vegye igénybe az előnyös Wien ticketet. Egyetlen buszjeggyel utazhat Pozsonyból Bécsbe és vissza, sőt egész nap Bécs tömegközlekedési eszközein is. További információkat a Wien ticketről ITT talál. .

HOPIN TAXI

Ne törje a fejét, hogyan jut el a Buszállomásra. Vásároljon jegyet a honlapon keresztül, beleértve a HOPIN TAXI szolgálatot. Az autóbuszjegy árához 5 € felárat fizet, melynek fejében egyszeri, 8 € értékű kedvezményt kap a HOPIN TAXI taxi szolgálat alkalmazás igénybevételére. További részletek ld. ITT.

Fizetés bankkártyával

Útban a bécsi Schwechat repülőtérre nem lesz szüksége készpénzre. A buszvezetőnél is bankkártyája segítségével, érintésmentesen válthatja ki jegyét.

Vásároljon gyorsan online jegyet Bécsbe

Jegyvásárlás

Gyors online jegyvásárlás Bécsből

Jegyvásárlás

Előnyök a Pozsony – Bécs/Schwechat repülőtér – Bécs központ és vissza járaton

wifi iconmedia iconrefreshments iconparking icon
Wi-Fi kapcsolatFilmek & zeneFrissítőkParkolás Pozsonyban


A Slovak Lines Pozsony–Bécs járatán egyedülálló formatervezésű autóbuszokkal, kényelmesen utazhat, utazását pedig érdekes szolgáltatásokkal tesszük még kellemesebbé. A Wi-Fi csatlakozásnak köszönhetően kapcsolatban maradhat a világgal, az autóbuszban kisebb frissítő várja, a légkondicionáló megszabadítja a nyári hónapok hőségétől, és amennyiben heti vagy havi bérlettel rendelkezik, bécsi utazása során ingyen parkolhat közvetlenül a Mlynské Nivy pályaudvaron. 

ÖSSZES ELŐNY MEGJELENÍTÉSE

Fontos információk

down icon up icon tickets icon calendar icon
A1-es leszállóhely Pozsonyból Wien Hauptbahnhof, Hbf Wiedner Gürtel C1-es felszállóhely Pozsonyba Wien Hauptbahnhof, Hbf Wiedner Gürtel Jegyvásárlás online, a Mlynské Nivy pályaudvaron, a sofőrnél, mobilalkalmazáson keresztül, a Slovak Lines Hbf Wiedner Gürtel-i irodájában* Tekintse meg az aktuális menetrendet ITT

 

*A Slovak Lines Hbf Wiedner Gürtel-i bécsi várótermének és irodájának nyitvatartási ideje:
Hétfő – péntek: 7:30 – 15:30
Szombat – vasárnap: 7:30 – 17:00

 

Praktikus javaslatok bécsi utazásához

  • Ha rendszeresen utazik Bécsbe, a legelőnyösebb jegyárakat a heti vagy havi bérlet kínálja. További információkat és az árjegyzéket ITT találja.
  • Ha rendszeresen, de nem túl gyakran utazik Pozsony és Bécs között, vásároljon 10 járatra szóló jegycsomagot mindössze 45 €-ért. Az utas nevére kiállított jegycsomag a kiállítástól számított egy évig érvényes. A jegycsomag a Mlynské Nivy pályaudvaron vagy a buszsofőrnél vásárolható meg.
  • A Pozsonyi repülőtér – Mlynské Nivy pályaudvar – Schwechat repülőtér – Bécs központ járatra szóló legegyszerűbb jegyvásárláshoz vegye igénybe mobilalkalmazásunkat ITT.