Jegyvásárlás

Vásároljon Bécsbe jegyet
online mielőbb 

Jegyvásárlás

Utazzon most még kedvezőbben. Ha időben megvásárolja online menetjegyét, már 1 €-ért hozzájuthat. Az ár egyirányú jegy vásárlására érvényes. Figyelem, ne késse le, a nagyon kedvező árú menetjegyek száma járatonként korlátozott. Ne habozzon, és mielőbb váltson forró jegyet!

(A menetjegy nem TÖRÖLTETHETŐ, és az utazás időpontja sem módosítható. 2016. július 1-étől a Forró jegyet / Hot ticketet csak azon a járaton lehet felhasználni, amelyre a jegy meg volt váltva.)

Menetjegyét  az Expressz Pozsony – Bécs járatra megvásárolhatja:

  • interneten,
  • a pozsonyi (Mlynské Nivy) buszpályaudvar pénztárában,
  • a bécsi repülőtér érkezési csarnokában a foglalási irodában (Postbus),
  • Bécsben a Südtirolerplatz-i foglalási irodában,
  • a lakhelyéhez legközelebbi jegypénztárainkban egész Szlovákiában,
  • az autóbuszon, a buszvezetőnél (szabad hely esetén).

A kínálatunkban szerepel egy útra szóló vagy a kedvezményes menettérti jegy. A menettérti jegy vásárlásánál megadja az indulás pontos dátumát és időpontját, a visszaútra pedig pontos dátumra szóló visszaút jegyet vagy OPEN jegyet vásárolhat.  Ha Ön OPEN, nyitott típusú menettérti jegyet váltott, és már tudja a visszautazás dátumát, ne felejtse el valamelyik fiókunkban vagy jegypénztárunkban konkrét dátumra és időpontja jegyet foglalni.

Ha Bécsbe utazik, és megcsodálná az osztrák metropoliszt – válassza az úgynevezett KOMBI TICKET kedvezményes jegyet, amellyel a bécsi tömegközlekedést is használhatja a „Wien VOR Zone 100“ zónában. Egy menetjeggyel Pozsonyból Bécsbe utazhat, majd ott folytatja az útját a helyi tömegközlekedéssel. Pénzt és időt spórol, mert nem kell külön bécsi tömegközlekedésre jegyet vásárolnia, és így nyugodtan csodálhatja az osztrák nagyváros hangulatát.

Ha rendszeresen utazik Pozsony és Bécs között – akkor vásároljon gyűjtőjegyet (Karnetový lístok), amely 10 utazást tesz lehetővé, és csupán 38 €-ba kerül. A jegy az utas nevére szól, és a kiállítás dátumától 1 évig érvényes. A gyűjtőjegyet megvásárolhatja a Pozsonyi buszpályaudvar (Mlynské Nivy) jegypénztárában vagy a buszvezetőnél az autóbuszon.