Jegyvásárlás

POZSONY ✈️ BÉCS már 1€-tól

Nem kell autóval vagy taxival utaznia Bécsbe, a Pozsony – Schwechat repülőtér – Bécs autóbuszjárat most még előnyösebb! A Slovak Lines legkorszerűbb autóbuszai naponta 20-szor közlekednek Bécsbe, minden irányban. Járataink Pozsonyból 4:00 és 22:00 óra között, Bécsből Pozsonyba pedig 6:00 és 23:30 óra között óránként indulnak.

Vásároljon gyorsan online jegyet Bécsbe

Jegyvásárlás

Buszjegyek már 1 €-tól!

Időben történő online vásárlás esetén a Pozsony–Bécs vagy Bécs–Pozsony járatra már 1 €-ért vásárolhat egyirányú buszjegyet. A Pozsony – Schwechat repülőtér – Bécs autóbuszjárat árjegyzékét ITT találja.

Jegyvásárlás az Express Pozsony – Bécs járatokra:

az interneten keresztül a www.slovaklines.sk oldalon

az interneten keresztül a www.slovaklines.sk oldalon

a Slovak Lines mobilalkalmazásban

a Slovak Lines mobilalkalmazásban

közvetlenül a buszsofőrnél

közvetlenül a buszsofőrnél

a Mlynské Nivy autóbusz-pályaudvar pénztárában

a Mlynské Nivy autóbusz-pályaudvar pénztárában

a Szlovákia-szerte megtalálható értékesítési pontokon

a Szlovákia-szerte megtalálható értékesítési pontokon

Bécsben a Hbf Wiedner Gürtel járat indulásakor

Bécsben a Hbf Wiedner Gürtel járat indulásakor

Az interneten keresztüli jegyvásárlás előnyei

home iconseat iconinactive seat iconseat iconinfo icon24/7 icon
stressz nélkül, az otthona kényelmébőlgarantált a szabad helyaz összes információ egy helyenbármikor elérhető

Buszjegyek típusai a Pozsony – Bécs vonalon:

  • A jegyek egyirányú és előnyösebb kétirányú változatban kaphatók. Kétirányú jegy vásárlása esetén válassza ki a pontos dátumot és az indulás idejét, a visszaútra pedig dátum szerinti menettérti jegyet vagy OPEN jegyet választhat. Ha menettérti OPEN jegyet vásárolt, és már tudja a visszaút pontos idejét, foglaljon jegyet pontos dátumra és időre az interneten keresztül a www.slovaklines.sk oldalon.
  • Wien ticket: Hogy minél több mindenre jusson ideje Bécsben, vegye igénybe az előnyös Wien ticketet. Egyetlen buszjeggyel utazhat Pozsonyból Bécsbe és vissza, sőt egész nap Bécs tömegközlekedési eszközein is. Pénzt takarít meg, nem kell törődnie a bécsi tömegközlekedésre szóló jegyvásárlással, és nyugodtan élvezheti az osztrák főváros látogatását. További információkat a Wien ticketről ITT talál.
  • Jegycsomag: Ha rendszeresen utazik Pozsony és Bécs között, ne habozzon és vásároljon 10 járatra szóló jegycsomagot mindössze 38 €-ért. Az utas nevére kiállított jegycsomag a kiállítástól számított egy évig érvényes. A jegycsomag a Mlynské Nivy pályaudvaron vagy a buszsofőrnél vásárolható meg.
  • Jegy + HOPIN taxi Pozsony: Ezzel a jeggyel kényelmesen utazhat taxival az autóbuszhoz és autóbusszal Bécsbe/a Schwechat repülőtérre. A felnőttjegy 10 €-ba kerül, és 5 € értékű buszjegyet, valamint a HOPIN TAXI alkalmazásban felhasználható, 8 € értékű egyszeri taxiutat foglal magában.
  • Menetjegy Bécsbe/a Schwechat repülőtérre életkor szerint: felnőtt (26-tól 59 éves korig), fiatalok (15-től 25 éves korig), gyerekek (0-tól 14 éves korig), senior (60 év felett).