Otthonról taxival és busszal Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre

Otthonról taxival és busszal Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre

Bécsbe vagy a Schwechat reptérre készül és poggyásza van? Vagy sietős a dolga? Vagy csupán mindvégig kényelmesen szeretne utazni? Vásároljon autóbuszjegyet, beleértve a HOPIN TAXI szolgálatot. 5 € felárért a 8 eurós HOPIN TAXI utalványt kap, melyet Pozsonyban vehet igénybe.

Vásároljon gyorsan online jegyet Bécsbe

Jegyvásárlás

Vásároljon gyorsan online jegyet a Schwechat (Bécs) repülőtérre

Jegyvásárlás

Hogyan kell jegyet vásárolni?

  1. 1. A www.slovaklines.sk honlapon keresse ki az Ön által igényelt napra és időpontra a Bécs-Schwechat vagy a Bécs- Városközpont buszjáratot,
  2. 2. Válassza ki a jegy típusát és a kiegészítő szolgáltatást, a HOPIN TAXI Bratislava taxi szolgálatot (gyermekjeggyel nem kombinálható),
  3. válassza ki a fizetési módot
  4. ellenőrizze a megadott adatokat
  5. végezze el a fizetési tranzakciót
  6. a sikeres fizetés után PDF-formátumú jegyet küldünk az e-mail-címére, amely egyedi, 9-számjegyű, 8 euró értékű azonosítót tartalmaz HOPIN TAXI alkalmazáshoz való hozzáféréshez.   

Az aplikációt Android, iOS és Windows Mobile operációs rendszerben működő készülékre lehet letölteni: A taxi rendelésekor a HOPIN TAXI aplikáció letöltése és elindítása után már csak a 9 számjegyből álló promo-kódot kell megadni. Az aplikáció használatához nem kell regisztrálni. A pozsonyi HOPIN TAXI vállalat taxijaiban a promo-kóddal történő fizetésen kívül készpénzben és bankkártyával is fizethet.

A promo-kód csak a Slovak Lines társasággal történő utazás első napján érvényes (24 órán keresztül) és egyszeri taxis utazást biztosít. Ha az egész család vagy egy több főből álló társaság utazik egy helyről, elég egy taxit rendelni. Így még olcsóbban utazik.