Otthonról taxival és busszal Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre

Otthonról taxival és busszal Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre

Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre készül és nagy a csomagja? Vagy esetleg siet? Vagy csak kényelmesen szeretne utazni? Hagyja autóját otthon és használja ki a HOPIN taxi-szolgálatot. A szállításért otthonról egészen Bécsbe vagy vissza csak 10.- EUR-t  fizet. 10 EUR-ért 13.- EUR  értékű jegyet kap, amely tartalmazza: 

  • 5 EUR értékben az autóbuszjegy árát Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre
  • 8 EUR értékben egyszeri utat a HOPIN taxiszolgálattal

Vásároljon gyorsan online jegyet Bécsbe

Jegyvásárlás

Vásároljon gyorsan online jegyet a Schwechat (Bécs) repülőtérre

Jegyvásárlás

Hogyan kell jegyet vásárolni?

  1. a www.slovaklines honlapon keresse ki a megfelelő autóbuszjáratot Bécsbe vagy a schwechati repülőtérre
  2. a HOPIN TAXI Bratislava kínálatából válassza ki a személyek számát
  3. válassza ki a fizetési módot
  4. ellenőrizze a megadott adatokat
  5. végezze el a fizetési tranzakciót
  6. a sikeres fizetési tranzakció után a megadott e-mail címére PDF-formátumú jegyet kap. A PDF fájlban küldött dokumentum utolsó oldalán egy 9 számjegyből álló promo-kódot talál, mely az aplikáción keresztül egy 8.- EUR értékű utazást biztosít a pozsonyi HOPIN TAXI vállalat gépkocsijaival.   

Az aplikációt Android, iOS és Windows Mobile operációs rendszerben működő készülékre lehet letölteni: A taxi rendelésekor a HOPIN TAXI aplikáció letöltése és elindítása után már csak a 9 számjegyből álló promo-kódot kell megadni. Az aplikáció használatához nem kell regisztrálni. A pozsonyi HOPIN TAXI vállalat taxijaiban a promo-kóddal történő fizetésen kívül készpénzben és bankkártyával is fizethet.

A promo-kód csak a Slovak Lines társasággal történő utazás első napján érvényes (24 órán keresztül) és egyszeri taxis utazást biztosít. Ha az egész család vagy egy több főből álló társaság utazik egy helyről, elég egy taxit rendelni. Így még olcsóbban utazik.