A Slovak Lines nyári járata újra ingázik Ausztriába, használja ki pihenés és bevásárlás céljából

júl 20, 2016

A nyári szünidő alatt újra ingázik a Nyári járat Pozsony (Bratislava) és az osztrák Neusiedl am See között, megállóval Parndorfban. A hagyományos összeköttetés heti három alkalommal, minden csütörtökön, pénteken és szombaton áll a rendelkezésére, egészen augusztus 27-ig.

Pozsonyban felszállhat az autóbuszra a Mlynské nivy Autóbusz-állomáson vagy az Einstin utcában. A parndorfi bevásárlóközponthoz komfortosan elszállítjuk mindössze 40 perc alatt, és a Neusiedler See-hez vezető kicsivel hosszabb utat a Slovak Lines légkondicionált autóbusza mintegy 55 perc alatt teszi meg.  

Autóbuszjegyet vásárolhat

- Egyszerűen és gyorsan  a www.slovaklines.sk honlap által;

- A pozsonyi autóbusz-állomás pénztárában;

- A Slovak Lines további pozsonyi eladóhelyein;

- Közvetlenül az autóbusz vezetőjénél.

A nyári járat üzemeltetésének első napjaira frissítőt is készítettünk Önöknek – Fatra ásványvíz formájában.

Aktív pihenés vagy bevásárlás

Parndorfban 130 dizájnos eladóhely áll a rendelkezésére, mellette pedig hangulatos kávéházak és vendéglők is várnak Önre.

Neusiedl am See kellemes pihenést kínál üdülő légkörrel a Neusiedler See partján. A karbantartott part és rendezett környezet kombinációban a tó sekély vizével ideális üdülési lehetőséget nyújt minden korcsoportnak – lehet itt fürödni, csónakázni, vitorlázni, vagy akár kerékpárt is kölcsönözhet. Azon látogatók, akik a tó vizénél jobban kedvelik a medencét, meglátogathatják Hallenbad fürdőt, ahol számtalan vízi attrakció várja az oda látogatókat. Ennek távolsága Neusiedl am See-től mindössze pár percnyi séta. 

A Nyári járatról >>ITT<< találnak bővebb tájékoztatást