Bicikli parkolás a Mlynské nivy buszmegálló előtt

júl 28, 2015

Bicikli parkolás a Mlynské nivy buszmegálló előtt

A Mlynské nivy buszmegálló az egyik legnagyobb közlekedési csomópont Szlovákiában.  Annak érdekében, hogy fejlesszük a közlekedést a buszmegálló környékén és eleget tegyünk az általános környezeti trendeknek, felépítettünk egy bicikliparkolót a buszmegálló előtt. Hiszünk abban, hogy a parkoló megépítésével sikerül elérnünk, hogy az emberek minél többször biciklivel közlekedjenek a fővárosban. Buszaink megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak a kibocsátott kipufogógázt illetően, emellett arra is bíztatjuk az embereket, hogy használjanak minél többször biciklit, illetve kombinálják azt tömegközlekedéssel.

További információk a parkolóról

A bicikliparkoló a Mlynské nivy állomás előtt található, területe 45 négyzetméter. Kerítéssel védett, belépni a Slovak Lines okoskártya segítségével tud, úgynevezett PCL jeggyel tud belépni a parkoláshoz. Ha van Slovak Lines utazási kártyája, csak annyit kell tennie, hogy odasétál a Mlynské nivy buszmegálló egyes vagy kettes ablakához és hozzáférési engedélyt igényel a parkoláshoz, mely egy használatra lesz regisztrálva a kártyáján.  A magnetikus zárnak köszönhetően non-stop védelem alatt áll a parkoló területe. A bicikli parkoló 20 biciklitárolóval van felszerelve, illetve kettő biciklit lehet letenni minden tárolónál, így összesen 40 bicikli fér el a parkoló területén. Ezenkívül biztonsági szolgálat is működik a parkolónál, ha szükség van rá.

Hiszünk abban, hogy a bicikli parkolóval hozzájárulunk a várt hatáshoz, hogy használják és értékeljék az emberek munkálatainkat. További információt a Bicikli Parkoló Üzemeltetésének Folyamatáról >>HERE<< olvashatsz.

Köszönjük,
Slovak Lines