Küldetés és jövőkép

KÜLDETÉS

A Slovak Lines küldetése, hogy ügyfeleinek minőségi szolgáltatásokat tudjon nyújtani, állandóan közelítve ügyfelei elvárásaihoz. Célja, hogy meg tudjon felelni az autóbusz-közlekedési piac kihívásainak Szlovákiában és külföldön egyaránt, így emelve a cég teljesítőképességét és hatékonyságát és képviselve a részvényesek, a menedzsment és az alkalmazottak érdekeit.

JÖVŐKÉP

Cégünk jövőképe, hogy a legjobb autóbusz-közlekedési vállalattá válhasson Szlovákiában a helyi és a távolsági járatok tekintetében. Egy dinamikus, korszerű és elismert vállalattá szeretnénk válni, amelynek egyre nő a részesedése a személyszállítói piacon, ezzel biztosítva ügyfeleink állandó elégedettségét, egyfolytában szem előtt tartva a környezetünk tisztaságának védelmét és biztonságot.

Alkalmazottaink számára a fő irányelvek megegyeznek a cég irányelveivel: Szolgáltatás – Aktivitás – Teljesítmény.

SZOLGÁLTATÁS

Szeretnénk gondoskodni ügyfeleinkről. Az autóbusszal történő utazás számunkra nemcsak szállítást jelent, hanem utat ügyfeleinkhez és azok igényeihez. Igyekszünk az autóbusszal való utazást kényelmesebbé és kellemesebbé tenni.

AKTIVITÁS

Állandó jelleggel tájékoztatjuk ügyfeleinket, és azon dolgozunk, hogy kölcsönösen megismerjük egymást. Meghallgatjuk észrevételeiket és aktívan együttműködünk velük. Emeljük a színvonalat. Új járművekbe ruházunk be, új busz-pályaudvart készítünk elő és új szolgáltatásokat vezetünk be. A változás és a fejlesztés jellemzik munkánkat. Nem vesztegelünk egy helyben, hanem előre tartunk. Ügyfeleinkkel együtt az élmezőnyben szeretnénk lenni.

TELJESÍTMÉNY

250 autóbuszunk, és több mint 340 buszvezetőnk áll az Önök rendelkezésére. Évente hozzávetőlegesen 15 millió utast szállítunk, és több mint 15 millió kilométert teszünk meg. A nagy teljesítmény kedvező hatással van a költségek csökkentésére és segít a jegyárakat kedvező szinten tartani. Továbbra is nagy teljesítményűek és hatékonyak szeretnénk lenni – Önökért, az utasokért.