Mindig online

A menetjegyek interneten történő vásárlása az Önök számára a legegyszerűbb és a leggyorsabb megoldás. Elég, ha a keresőben megtalálja a megfelelő járatot, megad néhány adatot, és bankkártyával, illetve a Szlovák Takarékpénztár (Slovenská sporiteľňa), a Tatra Bank vagy a VÚB  Internet Banking szolgáltatását igénybe véve fizet.

Egyaránt válthat jegyet a belföldi távolsági buszjáratokra, amelyeket a keresőben a SZLOVÁKIA címszó alatt talál meg, és a nemzetközi járatokra is, amelyek az EURÓPA címszó alatt érhetőek el.

A jegyek interneten történő vásárlásával időt takarít meg, ez napi 24 órában és a világ bármely pontjáról elérhető szolgáltatás, sőt, így megtakaríthatja azokat a különböző szolgáltatási díjakat is, amelyeket a jegyárusító helyeken a jegyek vételárához hozzászámítanak. Menetjegyét közvetlenül az Ön által megadott e-mail címre kézbesítjük, elég ha kinyomtatja és máris utazhat.

Ezután a menetjegy teljes online vásárlását mobiltelefonon keresztül is lebonyolíthatja, és számítógépre már csak a menetjegy kinyomtatásához lesz szükség.

Mobiltelefonon keresztül ezután kényelmesen:

  • jegyet foglalhat a OPEN visszaútra
  • megtekintheti a Slovak Lines akciós ajánlatait
  • megtekintheti híreinket

gyűjtse a leutazott kilométerek után járó pontokat, és használja fel azokat
a bónuszprogram keretében a következő utazáshoz