Novinka: Autobusom Slovak Lines na koncerty z ponuky Eventim

11.03.2014

V uplynulých dňoch sa Slovak Lines stal jediným oficiálnym dopravným partnerom firmy Eventim, najväčšieho európskeho predajcu vstupeniek na domáce aj medzinárodné podujatia. Spojením renomovaného dopravcu a prestížneho predajcu vstupeniek na koncerty a festivaly sa vytvoril výnimočný zväzok, ktorého výsledkom je najlepšia ponuka v tejto oblasti na slovenskom trhu.

Slovak Lines zabezpečuje autobusovú dopravu na mnohé zaujímavé koncerty či iné podujatia z ponuky Eventim a to najčastejšie do rakúskej metropoly. V ponuke sú takisto podutia usporiadané v Prahe, v Budapešti a v Ostrave, ale napríklad aj festivaly konajúce sa pri Schwarzlsee neďaleko rakúskeho Grazu. Autobusy jazdia z bratislavskej autobusovej stanice Mlynské nivy priamo na miesto konania podujatia a späť za rozumnú cenu. Časy odchodov autobusov sú prispôsobené časom konania koncertu, v prípade predĺženia koncertu odchádza autobus z miesta podujatia až po jeho ukončení.

Balíček, ktorý obsahuje zľavnenú vstupenku na koncert spolu s autobusovou dopravou, si môžu záujemcovia o návštevu koncertov zakúpiť cez internetový portál www.eventim.sk. Ak majú vstupenku na koncert už kúpenú a chcú si prikúpiť samostatne autobusovú dopravu, môžu využiť aj webstránku Slovak Lines.

Slovak Lines je jeden z najvýznamnejších poskytovateľov verejnej autobusovej dopravy na Slovensku. Ročne prepraví okolo 15 mil. cestujúcich. Zabezpečuje pravidelnú dopravu (prímestskú, diaľkovú, medzinárodnú), zájazdovú a osobitnú dopravu. Prevádzkuje významnú autobusovú linku Bratislava – Viedeň, spájajúcu dve hlavné mestá ale aj dve letiská susediacich štátov. Zabezpečuje tiež dopravu na rôzne kultúrne, športové a sezónne podujatia, ktorých zoznam je aktualizovaný na slovaklines.sk v sekcii Doprava na podujatia. Slovak Lines je ako jediná slovenská spoločnosť členom medzinárodného združenia dopravcov Eurolines, ktoré spája viac ako 30 európskych autobusových dopravcov.

Eventim je spoločnosť registrovaná pre elektronickú tlač, distribúciu a predaj vstupeniek na domáce aj medzinárodné podujatia, a to prostredníctvom internetu a sietí predajní. Na slovenskom trhu existuje od roku 2003. eventim sk, s.r.o. je súčasťou spoločnosti CTS Eventim AG Group, európskeho lídra v predaji vstupeniek, ktorá pôsobí vo viac ako 20 krajinách v juhovýchodnej Európe a je najväčším európskym distribútorom vstupeniek pre "živú zábavu" a iných akcií. Eventim je ako organizátor turné, festivalov a iných podujatí lídrom na trhu v kontinentálnej Európe a vo svete zastáva tretiu priečku.