Cestujúcim Slovak Lines do Viedne spríjemní deň Acidko Cereálie

17.5.2016

Popredný slovenský producent mliečnych výrobkov RAJO a overený dopravca Slovak Lines pripravili spoločnú akciu k Medzinárodnému dňu mlieka. Cestujúci na linke Bratislava - Viedeň dostanú bezplatne nový kyslomliečny nápoj Acidko Cereálie.

Na každého, kto sa v utorok vyberie autobusom Slovak Lines z Autobusovej stanice Mlynské nivy do Viedne za prácou či na výlet, čaká malé prekvapenie. Všetkým cestujúcim rozdá spoločnosť RAJO nápoj Acidko Cereálie pri príležitosti Medzinárodného dňa mlieka.

Ako slovenský dopravca sa radi spájame s tradičnými slovenskými značkami. Veríme, že sa nám aj takouto formou spoločne podarilo potešiť cestujúcich,“ uvádza generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Acidko Cereálie v sebe spája nezameniteľnú chuť Acidka a štyri druhy celozrnných cereálií – aby si mohol každý dopriať rýchle a sýte raňajky či desiatu kdekoľvek, hoci aj na ceste do Viedne. „Veríme, že novinka si nájde miesto takmer u každého aj vďaka pestrému výberu príchutí. Vychutnať si môžete lahodný med, kombináciu banán-jahoda, čučoriedka-banán či brusnica-jahoda, a to bez pridaných škrobov a farbív,“ vysvetľuje vedúca oddelenia marketingu RAJO Eva Točková.

Partneri RAJO a Slovak Lines chcú takouto formou inšpirovať ľudí, aby mlieko zaradili do každodenného života, keďže ide o nenahraditeľnú zložku ľudskej výživy. Medzinárodný deň mlieka sa stal už tradíciou – oslavuje sa od roku 1957 pod záštitou Medzinárodnej mliekarskej federácie (IDF).

Autobusy Slovak Lines premávajú do Viedne 23-krát denne v oboch smeroch. Lístky sú dostupné od jedného eura a v cene je štandardne zahrnuté aj bezplatné občerstvenie (kvalitná slovenská minerálka a tyčinka zadarmo) i denná tlač. Nové najmodernejšie autobusy premávajúce od marca prinášajú vysoký komfort a samozrejmosťou je vysokokvalitné Wi-Fi pripojenie dostupné na Slovensku aj v Rakúsku.