Slovak Lines bude jazdiť na Schwechat už od 1eura

20.7.2015

Slovak Lines bude jazdiť na Schwechat už od 1eura

Slovenský autobusový dopravca výrazne mení politiku cestovania. Cestujúcich, ktorí sa chcú dostať na viedenské letisko, či priamo do hlavného mesta Rakúska odvezie z Bratislavy za výhodné ceny. Novinka platí od zajtra.

Ak cestujete do zahraničia lietadlom z viedenského letiska Schwechat, môžete sa tešiť na príjemnú novinku. Spoločnosť Slovak Lines, ktorá prevádzkuje okrem prímestskej dopravy aj medzinárodné autobusové linky totiž prichádza so zmenou cestovnej politiky na trase do rakúskej metropoly Viedeň a na letisko Schwechat. „Evidujeme zvýšený záujem o linku do Viedne a na Schwechat, a keďže v tejto súvislosti dostávame od cestujúcich pozitívnu spätnú väzbu, chceme neustále zvyšovať pohodlie našich zákazníkov. K bezplatnému Wi-Fi pripojeniu priamo v autobuse, občerstveniu, či dennej tlači pridávame od zajtra aj možnosť zakúpiť si cestovný lístok už od jedného eura,“ povedal generálny riaditeľ Slovak Lines Peter Sádovský.

Ako ďalej uviedol, autobusový dopravca denne premáva na trase Bratislava - Letisko Schwechat - Viedeň až 23 krát. „Autobusy jazdia od 4.40 hod. a posledný spoj odchádza o 23.00 hod. Linka slúži aj cestujúcim z celého Slovenska s  jednoduchým prestupom na autobusovej stanici Mlynské Nivy. Autobusy chodia ráno a poobede každú polhodinu a v menej frekventovanom čase každú hodinu.  Tieto výhodné ceny zavádza dopravca súčasne aj na svojich diaľkových linkách.

Zvýšený záujem o cestovanie do Viedne potvrdili aj oficiálne dáta z Rakúska. Podľa viedenského magistrátu navštívilo v minulom roku metropolu Rakúska takmer 60.000 Slovákov. Tí v nej strávili minimálne jednu noc, čo je medziročný nárast o viac ako 8000 ľudí.