Slovak Lines má pre cestujúcich 11.111 lístkov za 1 euro!

19.10.2015

Slovak Lines má pre cestujúcich 11.111 lístkov za 1 euro!

Autobusový dopravca vozí ľudí už niekoľko mesiacov z Bratislavy na letisko Schwechat a do Viedne za cenu od 1 eura.  Tzv. Horúce lístky získajú ľudia cez internetový predaj aj naďalej.

Dopravca prináša pre cestujúcich ďalších 11.111 „Horúcich lístkov“. Mimoriadne výhodná cena platí pri včasnom nákupe lístka cez internet pre linku Bratislava – letisko Schwechat – Viedeň a pre diaľkové linky. „ Horúce lístky zaujali tisíce našich cestujúcich, preto sme túto ponuku rozšírili. Chystáme však aj ďalšie novinky a neustále zvyšujeme komfort cestujúcich,“ povedal Peter Sádovský, generálny riaditeľ Slovak Lines.

V tomto roku spoločnosť pristúpila k inovácii obchodnej politiky. Zaviedla mimoriadne atraktívne ceny a zlepšený servis na palube autobusov. Na trase z Bratislavy do Viedne denne jazdí až 23 spojov v každom smere. „Autobusy z Bratislavy jazdia od 4.40 hod. a posledný spoj z Viedne odchádza o 23.00 hod. Linka slúži aj cestujúcim z celého Slovenska s jednoduchým prestupom na autobusovej stanici Mlynské nivy. Autobusy chodia ráno a poobede každú polhodinu a v menej frekventovanom čase každú hodinu,“ vysvetlil Peter Sádovský s tým, že tieto výhodné ceny má dopravca súčasne aj na svojich diaľkových linkách.

Začiatkom októbra ohlásila spoločnosť spoluprácu so spoločnosťou Arriva na jej tuzemských diaľkových linkách s bezproblémovým prestupom v Bratislave na linku do Viedne.
Zvýšený záujem o cestovanie do Viedne potvrdili aj oficiálne dáta z Rakúska. Podľa viedenského magistrátu navštívilo v minulom roku metropolu Rakúska takmer 60.000 Slovákov. Tí v nej strávili minimálne jednu noc, čo je medziročný nárast o viac ako 8000 ľudí.

Slovak Lines

Slovak Lines patrí k najvýznamnejším poskytovateľom verejnej autobusovej dopravy na Slovensku. Zabezpečuje pravidelnú dopravu (prímestskú, diaľkovú, medzinárodnú), zájazdovú a osobitnú dopravu. Prevádzkuje významnú autobusovú linku Express Bratislava – Viedeň, spájajúcu dve hlavné mestá ale aj dve letiská susediacich štátov. Prímestskú autobusovú dopravu v kraji zabezpečuje na základe objednávky BSK. V rokoch 2013 – 2015 prebehla zatiaľ posledná obnova vozového parku pre prímestskú autobusovú dopravu. Počas nej za necelé dva roky pribudlo celkovo 127 moderných autobusov, ktoré sú klimatizované a vybavené Wi-Fi pripojením na internet. Slovak Lines je členom medzinárodného združenia dopravcov Eurolines, ktoré spája viac ako 30 európskych autobusových dopravcov.