Kikapcsolódás a RÉGIÓ-n belül

A felejthetetlen élményekért nem kell külföldre utaznia. A Slovak Lines segítségével felfedezheti Szlovákia szépségeit, és még csak az utazás miatt sem kell aggódnia, mi elvisszük álmai szigetére. Ehhez nem is kell mást tennie, csupán körülnézni az oldalon és kiválasztani az Önnek és családjának leginkább megfelelő helyet. Nyugodtan számíthat ránk, legyen szó pihenésről, turisztikáról, lelki feltöltődésről vagy családi együttlétről!

Bazini (Pezinok) Rozálka Lovarda
Ha szereti összekötni a kellemest a hasznossal, a Bazin mellett elterülő, rengeteg lehetőséget kínáló Rozálka Lovardát Önnek találták ki: lovaglóiskola, lovas kifutó, lóistálló, illetve gyakori versenyek és attraktív programokat kínáló rendezvények várják Önt. A lovarda remek szórakozási lehetőséget kínál kicsiknek, nagyoknak, laikusoknak és profiknak egyaránt.

Szenci Aquapark
A Slnečné jazerá közelében elterülő Aquapark az év minden napján nyitva áll, hogy szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget nyújtson az egész családnak. Vadvízi csúszdák várják a bátrabbakat, ivóvízzel feltöltött gyermek medencék a kisebbeket és wellness központ azokat, akik kicsit kényeztetnék magukat. Jutalmazza meg Önmagát egy kellemes kikapcsolódással remek árakon.

Vöröskő
A község leginkább váráról híres, amely a mai napig kiváló minőségben található, ennek is köszönhető, hogy múzeum és galéria is működhet benne. Tudta, hogy a múzeumnak 14 312 könyv áll a tulajdonában? Ha ezeket mind egy polcra szeretnénk tenni, legalább 286 méter hosszúnak kellene lennie. És hallott már a várat övező legendáról? Ha még nem, itt a legfőbb ideje, hogy meglátogassa ezt a gyönyörű helyet, mely mindössze 38 kilométerre fekszik a fővárostól.

Máriavölgyi zarándokhely
A zarándokhelyek a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek a lelki békét spirituális tapasztalaton keresztül kereső emberek körében. A máriavölgyi zarándokhely Szlovákia legrégebbi búcsújáróhelye, illetve az első Mária-úti zarándokút az Osztrák Magyar Monarchia idejéből.  Szűz Mária születésének ünnepe alkalmából rendszeresen hagyományos zarándokutakra kerül sor. Az év folyamán több rendezvényt szerveznek, mint például a Mária-búcsút, a Szent János napi tűzgyújtást, vagy az érsekségi gyermek- és ifjúsági zarándoklatot. Gyermekkel sem kell félnie nekivágni az útnak, ugyanis autóbuszaink elviszik Önöket Máriavölgyig, ahonnan a rövidebb útvonalak megtétele a legkisebbeknek sem okoz problémát.

Hippo Lovarda Csölösztőn
Ha a sportok szerelmese és végre valami újat szeretne kipróbálni, érdemes meglátogatnia a csölösztői Hippo Lovardát, amely egyedülálló élményt kínál kiemelkedő minőségen. A több mint 100 hektáros sportkomplexumban való tartózkodás során egy kicsit mindenki Jockey Ewingnak érezheti magát élete legnagyobb tétjével. Fogadjon önmagára, kamatoztassa képességeit a legkülönfélébb sporttevékenységekbe való bekapcsolódás során, amelyek megfizethetőek mindenki számára.

Szomolány
A nagyszombati járásban elterülő község, mely mindössze 60 kilométerre található Pozsonytól, egy varázslatos hely a Kis-Kárpátok mentén. A környék legismertebb turistalátványossága egyértelműen a szomolányi kastély, azonban egy kis érdeklődés után a helyiektől hamar kiderül, hogy a Driny-barlang, vagy a Hlbočiansky vízesés, mely nem mellesleg az egyetlen vízesés a Kárpátokban, is nagy népszerűségnek örvend. A környék legmagasabb csúcsa a 768 méteres Burián-hegy (Záruby), mely a környéken található középkori Éleskő (Ostrý Kameň) várral együtt már a Nemzeti Természetvédelmi Területhez tartoznak.

Szomolányi kastély
A mai épület helyén a középkorban még egy vár állt, mely a 15. században a királyi birtokhoz tartozott, azonban a 19. században egy tűzvész során elpusztult. Az ezt követő tulajdonosai, a Pálffy család által nyerte el mai formáját, amely rendszeres esküvői fotózások és romantikus séták közkedvelt helye lett.

Amennyiben sikerült elnyernünk a tetszését, ne várjon tovább, foglalja le jegyét még ma! Engedje meg magának egy kis kikapcsolódást! Nincs több aggodalom, mi mindent elintézünk. A Slovak Lines nem ismer lehetetlent!