Prejsť na obsah
  • /
  • Blog /
  • Poďme spolu ďalej, naše cesty nikdy nekončili len pri Bratislavskom kraji
3. nov 2023

Poďme spolu ďalej, naše cesty nikdy nekončili len pri Bratislavskom kraji

Poďte aj naďalej s nami objavovať všetky zákutia Slovenska aj všetko, čo leží za jeho hranicami. Pretože Slovak Lines sa ešte len rozbieha. Prečítajte si, čo všetko pre nás znamená zmena regionálneho dopravcu a čo všetko sa pre nás nijako nemení.

Ďakujeme za všetky spoločné kilometre

Slovak Lines a Regio je príbeh, ktorý sa začal písať už v roku 1949. Aj keď sa predčasne skončí už 15. novembra 2021, bola to jazda, ktorá ovplyvnila životy niekoľkých generácií.

Ďakujeme, že ste to spolu s nami odjazdili. Cez všetky zákruty, hrbole, stúpania aj klesania, ktoré nás na tejto dlhej ceste stretli a nezastavili. Červené autobusy už budú navždy spojené s nami, nech už bude na nich v Bratislavskom kraji jazdiť ktokoľvek. Ďakujeme, že sme vás mohli bezpečne a spoľahlivo voziť do cieľa a vy ste nás tým pohýnali vpred.

Ktovie, možno sa na týchto linkách ešte spolu stretneme.

Vaša dopravná karta sa nemení

Ak vlastníte dopravnú kartu Slovak Lines, zmeny regionálneho dopravcu sa nemusíte obávať. Vaša karta bude automaticky fungovať aj v autobusoch nového dopravcu Arriva Mobility Solutions. Viac detailov sa dočítate v tomto dokumente:

Dopravné karty po 15. 11. 2021 (PDF)

Rozlúčka s Hainburgom

Naša linka z Bratislavy do Hainburgu sa pre nás stala „povinnou jazdou“, aj keď jej prevádzka bola bez akýchkoľvek dotácií financovaná na čisto komerčnej báze. Vnímali sme jej nenahraditeľnosť pre množstvo Slovákov žijúcich v rakúskom pohraničí a boli sme odhodlaní vydržať s jej prevádzkou aj napriek jej výraznej stratovosti bez vyhliadok na zlepšenie. Bohužiaľ, spolu s ukončením prevádzky našich regionálnych liniek od 15. 11. 2021 sme nútení ukončiť aj prevádzku linky Bratislava – Hainburg.

Nevylučujeme, že sa k nej niekedy v budúcnosti ešte vrátime, avšak teraz už bude v rukách a na zodpovednosti nového regionálneho dopravcu Arriva Mobility Solutions. Veríme, že ju prevezme so cťou tak, ako sa k tomu zaviazal vo víťaznom tendri, ak sa Bratislavská župa rozhodne finančne podporiť a sprístupniť túto linku cestujúcim v plnohodnotnom režime.

Spoľahlivo do Viedne aj na letisko

Náš príbeh na regionálnych linkách od 15. 11. 2021 končí, ale naša „vlajková linka“ do Viedne cez letisko Schwechat bude fungovať aj naďalej. So všetkými službami, na ktoré ste zvyknutí.

  • Bezpečne a pohodlne

    V pravidelne dezinfikovaných luxusných autobusoch s občerstvením.

  • Najčastejšie na letisko a späť

    15x denne na letisko, z toho 6x denne až do centra Viedne

    Na letisko Do Viedne

Na hory, k moru aj na koncert

Vyrazte s nami za hranice Slovenska v lete až do Chorvátska, v zime priamo pod alpský svah na Stuhlecku alebo po celý rok na koncerty vašich obľúbených kapiel u našich susedov. Naše zájazdy v sebe spájajú to najlepšie z komfortu a servisu Slovak Lines s výhodnou cenou.

Viac informácií o zájazdoch na Stuhleck už čoskoro.

Lyžovačka na Stuhlecku autobusom
Na koncerty do Viedne
Sezónne zájazdy aj do Chorvátska

Prenajmite si nás

Slovak Lines nie je len o pravidelnej doprave. Potrebujete odviezť väčšie množstvo ľudí na event, v rámci školy, na svadbu či na výlet? Naša flotila autobusov a iných vozidiel so skúsenými šoférmi je pripravená naštartovať.

  • Prenájom autobusov

    Zabezpečujeme špeciálnu prepravu väčšieho množstva osôb presne podľa požiadaviek v rámci Slovenska aj Európy. Využiť môžete naše autobusy, mikrobusy, minibusy aj osobné autá.

    Viac info
  • Osobitná doprava

    Potrebujete pravidelne voziť svojich zamestnancov? Naša osobitná doprava v rámci celého Slovenska je vám okamžite každý deň k dispozícii.

    Viac info

Vyrazte do sveta zo svetovej stanice

Vitajte na novej Autobusovej stanici Nivy – modernom autobusovom termináli, ktorý urobí z cestovania autobusom úplne nový zážitok.

  • Všetko na jednom mieste

    Nájdete tu všetko potrebné – pokladne, informácie o spojoch, oddychovú zónu na prečkanie, priestor na odloženie batožiny a dokonca aj pobočku Packety.

  • Oddych aj nákupy

    Skôr než sa vyberiete na cestu, pokojne si vybavte nákupy v jednom z najväčších nákupných centier s viac ako stovkou prevádzok, vychutnajte si obed v pestrom food courte, nakúpte si vždy čerstvé potraviny v tržnici alebo len tak zrelaxujte na zelenej streche v centre mesta.

    Nová stanica Nivy je skrátka destináciou samou o sebe.

  • Čakajte na autobus ako králi

    Na novej stanici Nivy čoskoro skvalitníme aj vaše čakanie na svoj spoj. Už túto jeseň budete môcť využiť elegantné priestory Lounge, v ktorom bude pre cestujúcich na medzinárodných a diaľkových linkách pripravené bezplatné občerstvenie v podobe vody a kávy a súčasne si tu budete môcť zakúpiť praktické cestovné či spomienkové predmety.

    Už čoskoro!

  • Packeta

    Už nemusíte čakať na kuriérov. Odteraz môžete využívať výhody Packety aj na Autobusovej stanici Nivy. Svoju objednávku z e-shopu alebo balíček si bežne môžete vyzdvihnúť už druhý deň na výdajnom mieste, ktoré si vyberiete. Ak si ho pošlete k nám, rovno si ho môžete vziať do autobusu smerom domov.

    Viac info

Reklamné plochy, ktoré sa nezastavia

Na našej novej stanici sa denne vystrieda viac ako 20 000 cestujúcich a ich oči spoľahlivo zablúdia na niektorú z našich reklamných plôch, ktoré ich privítajú hneď, ako na stanici vystúpia. A pokiaľ ide o plochy na našich autobusoch, tam je vaša reklama doslova bez hraníc.

Zistite viac

Reklama v pohybe
Digitálne citylighty priamo na stanici
Digitálne citylighty priamo na stanici

Staňte sa naším dopravným partnerom

Naše dlhoročné know-how, kvalitná technická podpora a sila značky pomôže rozbehnúť vašu autobusovú dopravu. Alebo zaradiť vyšší rýchlostný stupeň. Pridajte sa k našim dlhoročným partnerom CK DAKA alebo LeviTour, ktorým pomáhame prevádzkovať spoje po celom Slovensku.

Ozvite sa nám

Všetky spoje aj v mobilnej aplikácii
Štartujte z úplne novej stanice Nivy
Objavujeme Slovensko

Ušetríme vám na služobných cestách

Cestujete často do Viedne alebo na letisko Schwechat? Využívajte autobusy Slovak Lines s biznis účtom a nakupujte cestovné lístky pre seba alebo svojich zamestnancov výhodnejšie a s dokonalým prehľadom.

Viac o B2B