Prejsť na obsah
  • /
  • Blog /
  • Zoznámte sa s našou flotilou autobusov
21. okt 2023

Zoznámte sa s našou flotilou autobusov

Modernizovať dopravu je našim dlhodobým cieľom a rok 2018 nám v Slovak Lines priniesol viacero zmien. A keďže každý cieľ tvoria postupné kroky, ktoré spájame do jedného celku, ďalším krokom bola výmena vozového parku. Ísť neustále s dobou a prinášať čo najlepšie riešenia je výzvou, ktoré v Slovak Lines postupne napĺňame.

Dosť rečí, pozrime sa na skutky

Rozhodnutiu nakúpiť nové autobusy predchádzala dôkladná príprava. V roku 2018 sme si zozbierali analýzy nákladov a prieskumy trhu, navrhli sme branding a naplánovali sme spustenie prevádzky. Po tomto sme si sadli k vypracovaniu rozpočtu na nákup nových bezpečných a komfortnejších autobusov.

Keďže moderná doprava má byť ekologická, nebolo nad čím rozmýšľať. Do našej flotily sme zaradili modely Setra 515HD, Setra 517HD a Mercedes Sprinter. Sú vybavené vlastnou WiFi sieťou, opierkami, ktoré vám zabezpečia pohodlie a nechýba ani klimatizácia. Všetky modely sú stvorené na to, aby prinášali maximálny komfort pre cestujúcich aj vodičov. Okrem toho majú ale oproti svojim predchodcom najmä nižšie emisie.

Setra 515 HD
Setra 517 HD
Mercedes Sprinter

Spokojnosť na všetkých stranách

Výmenou flotily sme získali skutočne efektívne využívanie nákladov. Spotreba nových autobusov je v porovnaní so staršími modelmi výrazne nižšia. Vodiči tak získali jedinečné modely, na ktorých najviac oceňujú jazdné vlastnosti, komfort a nízku spotrebu.

Zaujímajú nás aj reakcie našich pasažierov. Preto využívame nástroj Staffino, vďaka ktorému dokážeme analyzovať, ako pocítili výmenu autobusov na vlastnej koži. Tento spôsob hodnotenia je efektívny a vieme tak reagovať okamžite. Teší nás, že sa cestujúci o svoj zážitok z jazdy podelia a my tak vieme, že táto zmena mala zmysel. Najčastejšie oceňujú väčší priestor a vyšší komfort. Dobrým ohlasom sa teší aj nová technológia entertainment systému. Vďaka jej dostupnosti sa aj tá najdlhšia cesta stáva krátkou a dáva cestovaniu so Slovak Lines úplne nový rozmer.

Zábavný portál
Interiér Setry
Tlač lístka

Inovácie, ktoré hýbu svetom, a to doslova

Pohodlne a komfortne sa môžete s nami odviezť aj za zážitkami za hranice. Vyraziť môžete na koncert, odviezť sa na lyžovačku do Álp, či spoznať históriu Viedne a Budapešti. Či už plánujete výlet, alebo sa potrebujete dostať na letisko, naše medzinárodné linky vás tam bezpečne dopravia. Kamkoľvek máte namierené, poskytneme vám komfortnú cestu tam aj späť. S hlavou plnou zážitkov sa predsa cestuje ešte príjemnejšie.