Akadálymentes utazás

Minden utasunk fontos számunkra, épp ezért szeretnénk az utazást kényelmessé tenni az idősebbek, a fogyatékkal élők és családos szülők számára egyaránt.

Mindannyiuknak jelentős kényelmi és szolgáltatásbeli változást jelent majd az új autóbuszállomás megépülése. 2013-ban minden felszálló járdasziget akadálymentesített, külön kijelölt akadálymentes utak könnyítik az állomáson belüli közlekedést. A mellékhelyiségek szintén speciálisan kialakítottak, és akadálymentesen elérhetők a földszinten, illetve az épületen belül alapvető információt szolgáltató táblák lettek elhelyezve a mozgássérültek és mozgáskorlátozottak számára. Azon utasaink, akiknek segítségre van szükségük a közlekedésben, az autóbusz-állomás halljában lévő 4-es, 5-ös és 6-os pénztárnál tudják ezt munkatársainknak jelezni.

Folyamatosan korszerűsítjük a gördülőállományunkat. A helyközi járatokba 2013-tól folyamatosan vezetjük be az alacsony padlós autóbuszokat, melyek nagyon ügyfelünk számára javítják az utazás minőségét. Jelenleg 84 alacsonypadlós autóbusszal rendelkezünk, 2015-től további járművek csatlakoznak a Slovak Lines állományához.