Hűségprogram

Internetes jegyvásárlás esetén most bekerülhet hüséges vásárlóink közé. Nagyra értékeljük bizalmát, és szeretnénk különféle előnyöket biztosítani az Ön számara. Jelenleg például a vásárlásai után kapott pontokat válthatja be kedvezményekre. Elég ha regisztrál, és már éllhet is a kedvezmányekkel! Az összegyűjtött pontjai egyenlegét a “Felhasználói” menüpont alatt találja a rendszerbe történő bejelentkezés után. 

Regisztráció:

Regisztráljon weblapunk www.slovaklines.sk segítségével a “Regisztráció” részben, itt töltse ki helyesen a kért adatok mindegyikét, és válasszon jelszavat. Az e-mail cím nagyon fontos adat, kérjük ezt semmiképpen sem felejtse el helyesen megadni! Amennyiben meg szeretné változtatni valamely megadott adatját (név, tel. szám, esteleg e-mail cím), ezt a rendszerben bármikor megteheti. A regisztráció során az újdonságok küldését is igényelheti. Ebben az esetben az Ön által megadott e-mail címen fogjuk Önt értesíteni az aktuális akciókról, érdekességerkől, és ujdonságokról.

Pontosan mit is kinálunk hüségprogramunk által:

Tetszőleges internetes jegyvásárlás esetén a jegy értékének minden 0,70 €-ért kap egy bónuszpontot.

Példa:

* egy egyirányú 19 € értékű jegy vásárlása esetén 27 pontot szerez

* egy retúr  142 € értékű jegy vásárlása esetén 202 pontot szerez.
Így a két jegy vásárlásával összesen 229 pont áll rendelkezésére amelyek mindegyike 0,035 €  engedményt jelent az Ön számára.

A bónuszpontok nyomonkövetése:

Az összegyűlt pontok egyszerűen nyomon követhetőek a “Felhasználói” menüpont “Felhasználói adatok” részében. Az Ön számlájában megjelenik az aktuálisan összegyűjtött pontok száma. Az Ön által vásárolt jegyeket a “Foglalások jegyzéke” részben találja.

Mihez kezdhet összegyűjtött pontjaival:

A pontokat a weblapunkon www.slovaklines.sk történő bármely jegyvásárlás esetén felhasználhatja, minden egyes pont 0,035 € engedményt jelent. Az engedmény érvényesítésének egyetlen feltétele van, mégpedig az, hogy a vásárolt jegy értéke minimum 3,32 € legyen. Időbeli korlátozás a pontok felhasználására nincs.

Példa a pontok a felhasználására:

Amennyiben például egy 9,95 € értékű jegyet vásárol, ezt részben fedezheti az összegyűjtött pontokból. 254 db pont felhasználása esetén, amelyek összértéke 8,89 €, a vásárlási folyamatban elég bejelölnie hogy fel szeretné használni a pontok által kínált kedvezményt, és így csupán a különbözetet, azaz az 1,06 € kell kifizetnie.

Nos, mi a véleménye?

Megéri interneten jegyet vásárolni? Ne szalassza el a lehetőséget, vegyen részt hűségprogramunkban. A jövőben további meglepetésekkel várjuk Önt.


Utazzon velünk az interneten keresztül olcsóbban, és regisztráljon ITT.