Járatkereső

A JÁRAT KIKERESÉSE

Kattintson az úticélként megjelölt területre

- Európa és Szlovákia - nemzetközi és belföldi távolsági közlekedés (a további lépésekben megvásárolható a menetjegy)
- Régió - elővárosi közlekedés (csak járatkereső és tájékoztató)

Adja meg a keresett járat paramétereit:

- Honnan
- Hová

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy Szlovákia nem minden városában található megfelelő csatlakozás a külföldi járatokhoz, ezért alkalmasabb, ha az átszálláshoz a Bratislava – Mlynské Nivy megállót választjuk, és ott száll fel az általunk kiválasztott nemzetközi járatra ( kattintsunk a “Bratislava, AS” állomásra ). Szintén szeretnénk figyelmeztetni Önöket, hogy két külföldi megállóhely közt nem lehetséges menetjegyet váltani, pl. London - Párizs útvonalra. Az induló állomásnak vagy az úticélnak Szlovákia területén kell lenni.

Válassza ki a menetjegy típusát:

- egyirányú: a megadott irányban egy utazásra érvényes
- menettérti, dátummal - ez egy olyan menetjegy, ahol pontosan dátummal van rögzítve az indulás és a visszaút ideje is.
- menettérti, OPEN - ahol az indulási dátum pontosan fel van tüntetve, viszont a visszaút időpontja nincs előre meghatározva.

- A menetjegy az indulás időpontjától számított 180 napig érvényes a visszaútra. (kivételt képez Görögország, ahol az OPEN típusú menettérti jegy érvényessége 3 hónap az indulás napjától számítva).
- A menettérti OPEN jegyek esetében azonban szükséges, hogy helyet foglaltasson a kért járatra a külföldi partnereinken keresztül (ezek jegyzékét megtalálja, ha az Eurolines-ra kattintva utána az Európai elérhetőségeink-re kattint). Az OPEN jegyekhez a Mlynské Nivy-i autóbusz-állomás 4,5,6 számú pénztárnál foglaltathat helyet.
- Amennyiben a helyfoglalást elmulasztja, úgy kiteszi magát azon veszélynek, hogy az autóbusz teljes egészében foglalt lesz, így Ön nem szállhat fel.

Válassza ki az utazás időpontját

Ennél a lépésnél a rendszer az Ön által megadott útvonalon a legkorábbi járatot fogja ajánlani. Szabadon választhat ezekből a csatlakozásokból, illetve kereshet egyéb járatokat is, ha továbblép a következő csatlakozások ábrázolásához, illetve a naptár segítségével.

Ezen adatok megadása után az alábbi adatok jelennek meg:

- az indulás időpontja a kiindulási állomásról.
- az érkezés időpontja a célállomásra
- az út időtartama
- az utazás alapdíja. (ennél a lépésnél a kijelölt ár az utazás alapdíjának felel meg, a következő lépésben, kiválaszthatja az Önnek megfelelő díjat a korának megfelelő kedvezményeztetési kategória kiválasztásával.)

Amennyiben a kért járat igényeinek megfelelő, úgy kattintson a “Vásárlás”-ra.