Jegyvásárlás pénztárban

A pozsonyi (Bratislava) autóbusz-állomás Mlynské Nivy-i pénztáraiban válthatnak jegyet a távolsági és a nemzetközi járatokra.

A pénztárakat a főcsarnokban jobbra találhatók, a 4, 5, 6 sorszámmal megjelölve, “Predaj lístkov” (Jegyértékesítés) felirattal.

A jegypénztárakban a jelentősebb belföldi és külföldi busztársaságok járataira szóló menetjegyek kínálata megtalálható.

A 6-os számú pénztárban, ami a „Agentúrny predaj” (Jegyközvetítés) felirattal van megjelölve, az általunk értékesített külföldi társaságok járataira kaphatók menetjegyek.

Az 1. sz. pénztárban "Dopravné karty a PCL na IDS BK" (Utazási kártyák és bérletek a Pozsonyi kerület Integrált közlekedési rendszere(IDS BK) -hez) az Utazási kártya váltható ki, amely kedvezményesebb és kényelmesebb utazást biztosít főként a Slovak Lines regionális járatain, de egységes bérletként (ún. „električenka”-ként) is szolgálhat. Ebben a pénztárban továbbá az integrált közlekedésre is bérlet vásárolható.

A pénztárak nyitva tartását ITT találja. (A megnyíló aloldal valamennyi nyitva tartást mutatja).

Az Eurolines nemzetközi és a Slovak Lines távolsági járataira menetjegyet partnereinknél vásárolhat, akik Szlovákia egész területén elérhetők, válassza az Önhöz legközelebbi értékesítési helyet. Azoknak a társaságoknak a járataira is válthat jegyet, akik számára jegyeladást végzünk a saját eladási rendszerünkön keresztül. Ezeknél a pénztáraknál szintén intézheti az OPEN menettérti jegyek visszaútra történő helyfoglalását is, amennyiben a jegyet külföldön váltotta.

Külföldi partnereinknél
az értékesítési pontokon ugyancsak helyet foglalhat az OPEN típusú menettérti jegyek vissza útjaira, ha a jegyét Szlovákiában váltotta. Tájékozódhat az adott ország utazási feltételeiről, újabb menetjegyeket válthat az ottani belföldi járatokra.

Amennyiben igényli, szakképzett munkatársaink tudnak információt nyújtani Önöknek a járatokat és a csatlakozásokat illetően is. Ebben az esetben kérjük türelmüket, a minden szempontból kimerítő és kielégítő válasz megadásához szükséges információ megszerzése némi időt vesz igénybe.