Utazzon velünk a bécsi koncertekre

Élvezze kedvenc előadóinak koncertjeit anélkül, hogy a közlekedéssel kéne foglalkoznia. Az autót nyugodtan otthon hagyhatja, ugyanis a Slovak Lines közvetlenül a koncert helyszínére viszi Önt, majd ugyanitt fel is veszi az előadás végeztével. Nem marad más hátra, csak hogy kiválassza az Önnek leginkább tetsző koncertet, melyhez a menetjegyet könnyedén és gyorsan vásárolhatja meg online rendszerünkön keresztül.


Amennyiben van ötlete, milyen eseményre lenne még érdemes járatot indítani, kérjük ossza azt meg velünk e-mailben: marketing@slovaklines.sk.

Általános feltételek (Üzletszabályzat):

1, Csak a jegyen szereplő esemény nevével, és számával ellátott buszra szálljon fel.
2, Az autóbusz a menetrend szerint indul, amennyiben lekési az indulást nem jogosult a jegy árának visszaigénylésére.
3, Az autóbusz a menetrend szerint indul. Amennyiben az esemény a meghirdetettnél később ér véget, az autóbusz az utasok 75%-ának felszállása után 10 perccel indul. Amennyiben lekési az indulást nem jogosult a jegy árának visszaigénylésére.
4, A jegyek sztornózása, visszaváltása nem lehetséges, de a jegy átruházható más személyre, ilyen esetben a busz sofőrjénél ezt felszálláskor szükséges bejelenteni.
5, A jegy megvásárlásával igazolja, hogy tisztában van az Általános feltételekkel, és a menetrenddel, amelyet ezen oldalon talál.
6, Amennyiben az autóbuszon rongálás, vagy szemetelés történik, a helyreállítással járó költségeket az okozó személy köteles téríteni.
7, Az utazás alatt tilos a dohányzás, és a szeszes italok fogyasztása.
8, A jegyek megvásárolhatók weblapunkon is: www.slovaklines.sk. A jegyek a buszvezetőnél nem vásárolhatók meg!