Kedvezményes utazási tippek

Amennyiben gyakran utazik Pozsonyba helyközi járattal a környékről, az utazási kártyát Önnek találták ki!
Használatával hagyományos menetjegy vásárlása esetén kedvezményben részesül, a diákok használhatják igazolványként az élekor alapján igénybe vehető kedvezményhez. Chip-kártyás megoldása révén nem kell készpénzt hordania magánál, a kártyával fizetni tud a buszon, melyet ugyanott a buszsofőrnél, a Malomligeti Úti (Mlynské Nivy) állomáson vagy a malackai autóbusz-állomáson fel is tud tölteni. Továbbá a Pozsonyi Integrált Közlekedési Rendszeren (IDS BK) belül pedig bérlet (ún. električenka) vásárlásához is használhatja a főváros és a hegyháti vidék (Záhorie) területére.

A Pozsonyi Integrált Közlekedési Rendszerrel (IDS BK) lehetősége nyílik arra, hogy egy bérlettel (PCL) igénybe vegyen több közlekedési járművet is, melyek a következők:
•    a Slovak Lines elővárosi járatai
•    a Szlovák Vasúti Társaság OS és REX (személy és regional express) típusú vonatai
•    a Pozsonyi Közlekedési Vállalat városi tömegközlekedési eszközei

A távolsági és nemzetközi járatainkon további remek kedvezményekkel várja Önöket Hűségprogramunk. Regisztráljon az oldalon és gyűjtse pontjait, melyeket menetjegyek vásárlása során szerezhet. A megvásárolt jegy árából 0,70 € után 1 pont jár, melynek értéke 0,035 €. A megszerzett pontokat további jegyek vásárlására tudja felhasználni.
Nos, hölgyeim és uraim, mit szólnának, ha a következő alkalommal ingyen utazhatnának Bécsbe?