Prejsť na obsah
  • /
  • Blog /
  • Ak na Pohodu, tak v maximálnej pohode
5. nov 2023

Ak na Pohodu, tak v maximálnej pohode

Pohoda nie je len o tom, čo na nej zažijete. Pohoda môže začínať už počas vašej cesty na festival a rovnako si ju môžete predĺžiť počas návratu domov.

Pohoda začína pred festivalom

Pre nás je kvalitná hudba súčasťou života, ale naši cestujúci sú naším srdcom. ❤️ A práve preto sme vychytali všetky detaily, aby sme vám aj tento rok zabezpečili tú najpohodovejšiu jazdu priamo k bránam festivalu Pohoda.

S našimi autobusmi prichádza rýchle a pohodlné spojenie z hlavného mesta aj z ďalších miest na Slovensku. Sme pripravení odviesť vás až priamo k bránam festivalu a to nielen pohodlne, ale aj jednoducho – bez zbytočného nosenia batožiny či stresu zo šoférovania a parkovania.
Špeciál na Nivách
Choďte s nami na Pohodu a zažite ten pravý festivalový vibe už od prvého momentu! Už pred nástupom sa autobusová stanica Bratislava Nivy premení na vstupnú bránu do festivalového sveta, kde vás privíta svieže občerstvenie – chladené nápoje 🍻 a chutné snacky. 🥐

Všetko to, čo robí cestu na festival skutočnou pohodou. Užite si to s nami.

Komfortným autobusom priamo k bráne
Naše autobusy sú pripravené

Z viacerých miest Slovenska

Takmer žiadny spôsob dopravy na Pohodu sa nevyrovná pohodlnému busu, ktorý na vás čaká v mnohých mestách Slovenska, aby vás vyložil priamo pred bránou festivalu. Zabudnite na starosti s parkovaním, šoférovaním alebo dlhým peším prechádzaním. Veď na Pohode si ešte dosť našlapete, tak si radšej ušetrite energiu na vystúpenia headlinerov.

Po skončení festivalu v nedeľu 9. júla o 10:30, bude náš autobus pripravený odviezť vás domov. Stačí len nastúpiť a pohodlne sa odveziete späť do reality. Žiadne tlačenie v preplnených vlakoch, žiadne čakanie na kyvadlové autobusy. S istotou, že vaše miesto je rezervované, sa môžete pokojne oddať spánku či spomienkam na skvelý festival.

Pohodlne na Pohodu a späť

Vyrážame výnimočne už v stredu z BratislavyTrnavy a Pieštan. Následne aj vo štvrtok popoludní z viacerých slovenských miest a to konkrétne z BratislavyTrnavyPiešťanBanskej BystriceZvolena a Prievidze. Pre oneskorencov vyrážame aj v piatok z BratislavyTrnavy a Piešťan.

V nedeľu, tak, ako sme sľúbili, odchádzame späť o 10:30 doobeda priamo z areálu festivalu. Naše busy budú pripravené na odchod priamo na ploche pred hlavným Urpiner stage-om a hodia vás presne tam, odkiaľ ste prišli. Alebo kam ste si kúpili spiatočný lístok.

Na festivaly a koncerty už len autobusom

Zostáva vám v ušiach ešte ozvena z Pohody? Nechajte sa nami odviezť na ďalšie festivaly a koncerty v zahraničí a naplňte svoj život hudbou.

  • Bez starostí a pohodlne

    Zabudnite na starosti so šoférovaním a parkovaním. Autobus Slovak Lines vás odvezie čo najbližšie k miestu konania a po skončení koncertu vás bezpečne dopraví naspäť.

  • Najlepšie festivaly a koncerty na skok

    Po úspešných skúsenostiach s dopravou na festival Pohoda sme sa rozhodli rozšíriť našu ponuku o tie najlepšie festivaly a koncerty na Slovensku, v Čechách aj v Maďarsku. Odvezte sa s nami za hudobnými zážitkami.

    Viac info tu